Ota yhteyttä / Tilausohjeet ja -ehdot

Tehdäksesi tilauksen vaatteesta tai useammasta ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@aholla.fi

Ilmoita, millaisen vaatteen haluat (malli), millä kankaalla (kangaskoodi) ja missä koossa. Mikäli sinulla on erityistoiveita, eli haluat esimerkiksi normaalia istuvamman tai löysemmän mitoituksen, tai esimerkiksi henkselit, ilmoitathan senkin. Jos mielessäsi on sellainen malli, jota ei mallisivulta löydy, katsotaan yhdessä löydämmekö teille sopivan ratkaisun. (Kaikkia malleja ei vielä ole mallisivulla!)

Omien tietojen (nimi, osoite ja puhelinnumero) ilmoittaminen heti ensimmäisessä sähköpostissa nopeuttaa tilauksen tekemistä.

Valmistan ja postitan tilausvaatteet kolmen (3) viikon kuluessa maksusuorituksen saapumisesta (normaalisti 1-2 viikon sisällä). Jos etsit kiireellisesti jotakin vaatetta, ota yhteyttä. Pyrin toki tekemään tilaukset mahdollisimman pian maksettuasi tilauksen.

Voit myös tilata Valmiit myytävät -sivun tuotteita sähköpostitse. Huomaathan, että ne ovat useimmiten yksittäisiä kappaleita, joten ensimmäinen tilauksen tehnyt saa tuotteen. Valmistuotteiden maksuaika on seitsemän (7) päivää, jonka jälkeen ne vapautuvat uudelleen myyntiin. Ilmoita sähköpostissasi valmiin vaatteen myyntikoodi.

Tuotteiden hinnan lisäksi laskuun lisätään kiinteät toimituskulut (6€). Paketit toimitetaan Postin noutopisteeseen/pakettiautomaattiin. Asiakkaan toiveesta usein myös toimitus Matkahuollolla on mahdollinen. Hukkumisvaaran vuoksi en mielelläni lähetä tuotteita kirjeitse.

Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Pidätän oikeuden valita vaatteisiin kankaalle ja vaatteen mallille sopivimman huolittelutavan (esimerkiksi pääntielle trikookaitale/resori), jollei asiakas tilauksessaan toisin toivo. Tällä tarkoitan sitä, että esimerkiksi ohuet trikoot voidaan huolitella resorilla, jotta vaatteen kauluksesta tulee ryhdikäs. Vaate voi siis poiketa mallikuvasta huolittelun suhteen.

Kääntöhuppari
Theme: Overlay by Kaira